Uw boodschappen gekoeld bewaren? In Dordrecht & Lobith hebben wij daar de faciliteiten voor. Vanuit Dordrecht zijn de Jumbo en Aldi op 300 meter afstand aan te lopen. Ook is het mogelijk uw boodschappen bij ons in de koeling te zetten. In Lobith hebben we afspraken gemaakt met Coop Pannerden. Geef uw bestelling door en de boodschappen worden tijdens het bunkeren bij u aan boord geleverd.

Dordrecht

Boodschappenservice via Plus Supermarkt ‘Doesburg’ in Dordrecht 078 – 631 33 16 of doesburg@plussupermarkt.nl

Zaltbommel

In Zaltbommel hebben wij een bedrijfsauto beschikbaar voor u, om boodschappen te doen bij Albert Heijn en Lidl (5 minuten rijden).

Lobith

Sinds juni 2022 levert Coop Pannerden al uw boodschappen bij het bunkerstation in Lobith. Coop Pannerden is een franchise winkel gerund door Thera Leenders. Vanuit de winkel uit Pannerden leveren zij dagelijks uw boodschappen. Ook leveren zij brood en banket van Bakkerij van Bentum uit Lobith en huisgemaakte producten van (H)eerlijk uit de Liemers. Groente en fruit wordt dagelijks vers geleverd. Lang houdbaar en komt steeds meer uit de streek.

Voor informatie kunt u bellen met 0316-371304. Bestellen kan via e-mail: leenders.pannerden@coop.nl

Bestelt u ’s morgens dan leveren zij dezelfde middag tot ca. 18.00 uur. Bij grote bestellingen is het raadzaam één of twee dagen vóór uw aankomst de bestelling te mailen. Dan zorgen zij dat het op tijd in de koelcel/diepvries bij Slurink bunkerstation in Lobith klaar staat. Zij zorgen, indien gewenst, dat de boodschappen aan boord worden afgeleverd.

Vermeld duidelijk uw naam, factuuradres, naam van het schip, verwachte aankomsttijd in Lobith en telefoonnummer. Geef ook duidelijk aan of zij alternatieven mogen kiezen als producten niet voorradig zijn. Betalen kan alleen op rekening. Bent u een nieuwe klant dan maken zij éénmalig een klantnummer aan. Daarna ontvangt u na uw bestelling een factuur per e-mail en een papieren versie bij de boodschappen.

Zij hopen u als klant te mogen verwelkomen. Uiteraard doen zij dat met een leuk welkomstgeschenk.

Neem gerust contact op bij vragen. Er is een voorbeeld bestellijst met de meest voorkomende boodschappen beschikbaar.