Uw boodschappen gekoeld bewaren? In Dordrecht & Lobith hebben wij daar de faciliteiten voor. Vanuit Dordrecht zijn de Jumbo en Aldi op 300 meter afstand aan te lopen. Ook is het mogelijk uw boodschappen bij ons in de koeling te zetten. In Lobith hebben we afspraken gemaakt met Coop Pannerden. Geef uw bestelling door en de boodschappen worden tijdens het bunkeren bij u aan boord geleverd.

Dordrecht

Boodschappenservice via Plus Supermarkt ‘Doesburg’ in Dordrecht 078 – 631 33 16 of doesburg@plussupermarkt.nl

Zaltbommel

In Zaltbommel hebben wij een bedrijfsauto beschikbaar voor u, om boodschappen te doen bij Albert Heijn en Lidl (5 minuten rijden).

Lobith

De Bootsuper 862 is gestopt per 1 juni 2022. Om toch boodschappenservice te blijven bieden aan hun klanten, hebben wij afspraken gemaakt met Coop Pannerden.

Coop Pannerden is een franchise winkel gerund door Thera Leenders. Vanuit de winkel uit Pannerden leveren zij dagelijks uw boodschappen. Ook leveren zij brood en banket van Bakkerij van Bentum uit Lobith en huisgemaakte producten van (H)eerlijk uit de Liemers. Het fruit is kakelvers dus lang houdbaar en komt ook uit de streek.

Vóór 12.00 uur besteld via leenders.pannerden@coop.nl, of telefonisch via 0316-371304, is na 16.00 uur dezelfde dag geleverd bij Slurink bunkerstations in Lobith. U kunt de boodschappen daar ophalen of Slurink neemt ze mee wanneer de bunkerboot naar u komt.

Vermeld duidelijk:
naam
factuuradres
scheepsnaam
telefoonnummer
verwachte aankomsttijd

Geef ook duidelijk aan of we alternatieven mogen kiezen indien producten niet voorradig zijn.