Op de drukste vaarroute van Europa ligt ons nieuwste bunkerstation. Gebouwd in 2014 heeft dit dubbelwandige bunkerstation een dubbel leidingsysteem en dubbele opslag waardoor separaat 10 ppm ULS binnenvaartolie en 1000 ppm kan worden verpompt. De totale opslagcapaciteit bedraagt 2400 m3 gasolie.  Verdeeld over 11 smeerolietanks kunnen wij in totaal 200 m3 smeerolie op voorraad houden. De Shell-producten, maar ook allerlei andere merken smeerolie, zoals Castrol, BP of Mobil, bieden wij uit bulk aan. Ook Ad Blue is uit bulk verkrijgbaar. Al onze vloeibare producten zijn te verpompen zowel aan de opvarige als aan de afvarige kant van het bunkerstation.

Op deze locatie bieden wij nog diverse andere services zoals het autosteiger, langdurige parkeermogelijkheden op ons eigen stuk grond en de Jumbo en Aldi supermarkten op loopafstand. Ook kunt u boodschappen bij ons laten bezorgen waarna wij deze voor u bewaren in een gekoelde ruimte die 24 uur per dag bereikbaar is.

De bunkerboten Zwaantje 2, 3 en 9 verzorgen de bunkeringen tijdens de vaart of in de haven. Zwaantje 2 en 3 zijn voorzien van vijf smeerolietanks en hebben respectievelijk 180 m3 gasolie, 30 m3 water, 140 m3 gasolie en 25 m3 water aan boord. Zwaantje 9, de grootste van de drie, heeft ook de mogelijkheid om achterop het roefdek te bunkeren.

team-slurink-dordrecht

van boven rechts aanvaren